Myyjät hyvällä tuulella
22.11.2023

Uskotko myytävään tuotteeseen?

Jani Räihä

Jani Räihä

Toimitusjohtaja

Milloin viimeksi olet ollut tekemisissä myyjän kanssa? Uskoitko hänen sanoihinsa? Uskoiko myyjä itse omaan tuotteeseensa tai palveluunsa?

Olen keskustellut paljon eri aloilla toimivien myyjien kanssa. Toimialasta riippumatta yhdeksi merkittävimmäksi asiaksi työn mielekkyyden sekä tulosten kanssa on noussut usko myytävään tuotteeseen tai palveluun.

Myyjänä työpaikkaa etsiessä tämän tulisi mielestäni olla ensimmäinen kysymys, mihin tulisi saada myöntävä vastaus: Uskotko tuotteeseen tai palveluun, jota myyt?

Hyvinvointi sekä sen kehittäminen on aina ollut itselle kiinnostava aihe. Tämä sai aikanaan minut kiinnostumaan Norren toiminnasta. Työterveyspalvelut eivät olleet minulle aiemmin tuttuja, vaikka olin niitä käyttänytkin. Monet kysymykset pyörivät mielessäni: Mitä palveluihin kuuluu? Keneen otan yhteyttä eri tilanteissa?

Norren uutta mallia läpikäytäessä oivalsin, että olimme tekemisissä merkittävän asian kanssa. Norre on tuonut täydellisen kustannushallinnan sekä laajan hoitopaketin alalle, jossa ne eivät aiemmin ole olleet yhtä aikaa saatavilla. Lisäksi minua kiehtoo se, miten Norre on saanut tuotua systemaattisen hyvinvoinnin kehittämisen osaksi yritysten arkea. Koen, että Norre on edelläkävijä uuden ajan työterveyskentällä.

Nykyajan haasteet ovat suuria niin yksilöille kuin yrityksillekin. Moni kokee työssään uupumusta; on paljon mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Nämä ovat yksilöiden sekä yrityksen kannalta usein isoja kriisejä. Samalla ne tulevat yrittäjälle kalliiksi.

Norrella tavoitteenamme on, että juuri ne eurot, mitä yritys tahtoo työterveyteen käyttää, käytetään järkevästi. Todellisen tarpeen kohdatessa nopea avunsaanti voi estää pitkiä sairaspoissaoloilta. Siksi jokainen onnistunut huonon kierteen pysäyttäminen on iso asia. Tähän me Norrella tahdomme panostaa.

Aloittaessani myyjänä Norrella koin, että tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Mitä enemmän olen saanut olla asiakkaiden kanssa tekemisissä, sitä vakuuttuneempi olen siitä, että olemme tekemässä oikeita asioita. Tämän eteen on hienoa tehdä töitä ja on hienoa kertoa Norren tuotteista ja palveluista.

Palaan alussa esittämääni kysymykseen: Uskonko myytävään tuotteeseen ja palveluun?

Kyllä uskon. Uskon, että tulemme muuttamaan suomalaista työterveyshuoltoa merkittävästi. On mahtava herätä joka aamu tekemään töitä tärkeän asian eteen. Saan tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tänäänkin heräämme töihin sen vuoksi, että suomalaiset voivat työelämässä loistavasti!

Sosiaalinen media

Jaa julkaisu

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Lue lisää

Muita julkaisuja

Lääkäri ja stetoskooppi

Mitä hyötyä työterveyshuollosta on pienyrityksille?

Jos yritys työllistää työntekijöitä, sillä pitää lain mukaan olla työterveyshuolto....

Lääkäri potilas

Yleislääkäri

Osa-aikainen / ammatinharjoittaja Liity joukkoomme edistämään suomalaisten työhyvinvointia! Haemme Kempeleen...

Kädenpuristus

Työssä jaksaminen on tie menestykseen

Kaksi ja puoli vuotta sitten havahduimme siihen, että yhä useampi...