Miten Norre erottuu muista?

Työterveys
01

Erotumme sairaanhoidossa

Teemme Norrella sairaanhoitoa tarpeeseen, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Yhteinen tavoitteemme on saada työntekijäsi mahdollisimman pian terveeksi ilman yhtään tarpeetonta toimenpidettä.

Käytämme hoitohenkilökuntamme työajan vaikuttavaan työhön. Siksi esimerkiksi rutiinikirjaukset hoidetaan tehokkaasti OmaNorren kautta, joka on työterveyshuollon erityispiirteet huomioiva järjestelmä. Järjestelmää on kehitetty tiiviissä yhteistyössä hoitohenkilökunnan kanssa.

Hyödynnämme laajaa kumppanuusverkostoa. Sen avulla pystymme tarjoamaan laadukkaita palveluita kustannustehokkaasti. Kumppaneiden palvelut voidaan tarjota yhtä sujuvasti kuin sisäiset, koska toiminta on integroitu Norren järjestelmiin lähetteiden, maksusitoumusten, hoitopalautteiden ja rahaliikenteen osalta. Kustannustehokkuuden mahdollistavat OmaNorren palvelukohtaiset kuluasetukset, joilla voidaan säätää tarkasti sisällöt ja enimmäiskustannukset.

02

Erotumme ennaltaehkäisyssä

Ennaltaehkäisevässä työterveydessä otamme huomioon yksilön sekä organisaation kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Mittaamme hyvinvointia sekä työssä että sen ulkopuolella. Uskomme hyvinvoivan henkilöstön olevan yritykselle tuloksen avain.

Tarjoamme työhyvinvoinnin edistämiseksi työkaluja, joilla reagoidaan juurisyihin ennen ongelmien muodostumista: tieteellisesti validoituja kyselyjä, laajoja laboratoriotestipaketteja, kehonkoostumusmittauksia ja kuntotestejä. Tulokset käydään läpi yksilön ja organisaation kanssa valmentavalla otteella. Teemme ja toteutamme toimintasuunnitelman sekä jatkoseurannan organisaation tavoitteiden mukaan.

Perinteisesti ennaltaehkäisevän työn keskiössä ovat olleet melun, pölyn ja muiden altisteiden vähentäminen, vaikka todelliset ongelmat ovat jaksamisessa, mielenterveydessä, tuki- ja liikuntaelinsairauksissa sekä elintavoissa. Me Norrella keskitymme todellisiin ongelmiin!

Ennaltaehkäisevä työ
Hinnoittelu
03

Erotumme hinnoittelussa

Norrella voit olla täysin varma siitä, että juuri ne eurot, jotka haluat käyttää työterveyshuoltoon, käytetään järkevästi. Tällä hetkellä monella työterveyspalvelulla on tavoitteena tehdä mahdollisimman paljon toimenpiteitä, koska jokainen tehty laboratoriotesti ja kuvantaminen tuo tuloja työterveyshuollon omaan kassaan. Me palautamme kustannushallinnan takaisin asiakasyrityksille.

Norren asiakkaana tiedät etukäteen, minkä verran työterveydestä voi tulla kustannuksia. Se helpottaa talouden suunnittelua tiukemmassakin taloustilanteessa. Tarjoamme palveluita kiinteällä hinnalla, ja meillä on pitkälle kehitetyt työkalut kustannusten hallintaan. Tämä ainutlaatuinen kustannushallinta mahdollistaa sen, että voit tarkasti määrittää, kuinka paljon käytät euroja työntekijöiden hyvinvointiin.

Kysy myynnistä lisää palvelupaketeistamme!

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!