Työterveys Oulu

Oulun seutu

Paikallista palvelua

Norre Työterveys Oulu on luotettava kumppani terveydenhuollon alalla, joka tarjoaa kattavia työterveyspalveluita Oulun alueella. Meidän tiimimme koostuu ammattitaitoisista terveydenhuollon ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan ensiluokkaista hoitoa ja neuvontaa.

Norren kumppaniverkosto

Sen lisäksi, että pystymme tarjoamaan korkealaatuisia palveluita paikallisesti, asiakkaidemme käytössä on myös jatkuvasti laajeneva kumppaniverkostomme.

Tämä palveluverkosto koostuu lukuisista palveluntarjoajista eri puolilla Suomea, mikä mahdollistaa paikallisen palvelun yhdistämisen kansallisen kattavuuden tuomaan joustavuuteen ja resursseihin. Oli kyseessä sitten työterveystarkastukset, työpaikan riskien arviointi tai työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen, kumppanuusverkostomme mahdollistaa laadukkaat palvelut lähellänne.

Oheiseen karttaan on merkitty kaikki ne paikkakunnat, joihin palveluverkostomme tällä hetkellä ulottuu. Saumaton yhteistyö kumppaneidemme kanssa ja yhdessä sovitut käytännöt takaavat mutkattoman palvelukokemuksen riippumatta työntekijöidenne sijainnista.

Yhteiskumppanit kautta Suomen
Jani

Jani Räihä

Toimitusjohtaja

041 544 1937

Tuntematon mies harmaa

Olli Murtoperä

Myyntipäällikkö

0400 622 574

Markku

Markku Seuri

Johtava työterveyslääkäri

Tuntematon nainen harmaa

Jenni Kokkonen

Johtava työterveyshoitaja

Katri

Katri Kropsu

Työterveyshoitaja

Janne

Janne Säkkinen

Fysioterapeutti

Viljami

Viljami Linna

Sovelluskehittäjä

Juha-Pekka

Juha-Pekka Teirikangas

Sovelluskehittäjä

Matt

Matt Nevala

Sovelluskehittäjä

Sampo

Sampo Kurtti

Sovelluskehittäjä

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Se, joka huolehtii ihmisestä, voittaa aina.

Erotumme täysin uudella konseptilla, joka vastaa nykypäivän haasteisiin ja palauttaa kustannushallinnan takaisin yrityksille. Unelmamme on, että suomalaiset voivat työelämässä loistavasti!