Kädenpuristus
28.11.2023

Työssä jaksaminen on tie menestykseen

Jani Räihä

Jani Räihä

Toimitusjohtaja

Kaksi ja puoli vuotta sitten havahduimme siihen, että yhä useampi suomalainen voi työelämässä huonosti. Uutisoinnin mukaan melko tai erittäin huonosti työssä jaksaa tällä hetkellä joka viides. Joka kolmas työntekijä kokee uupumusta työssä viikoittain ja joka neljännellä yli 40-vuotiaalla on merkittävä riski päätyä työkyvyttömäksi. Nämä ovat meidän aikamme mittavia haasteita.

Toisaalta Suomessa on hyvin poikkeuksellinen työterveyshuollon järjestelmä, joka pitää sisällään mittavat resurssit. Järjestelmä ei mielestämme vastaa tämän päivän haasteisiin. Ongelma konkretisoituu siinä, että yritykset hankkivat työterveyshuollon palvelut usein vain siitä syystä, että laki niin velvoittaa.

Meidän yhteisenä päämääränä on saada suomalaiset voimaan työelämässä loistavasti. Erotumme täysin uudella työterveyskonseptilla, joka antaa avaimet niin yksilön kuin organisaation työhyvinvoinnin systemaattiseen kehittämiseen. Uuden konseptin ohella palvelun sydämessä on uusi järjestelmäkokonaisuus. Voimme todeta, että ilman uutta järjestelmää hienojen suunnitelmien toteuttaminen sujuvasti olisi mahdotonta.

Mottomme on: ”Se joka huolehtii ihmisestä, voittaa aina”. Työssä jaksaminen on yksilön, yrityksen ja työterveyshuollon yhteisellä vastuulla ja samalla tie menestykseen. Sen vuoksi me norrelaiset tulemme tänäänkin töihin. Etsimme sinnikkäästi ratkaisuja ja olemme valmiita näkemään vaivaa onnistumisen eteen.

Sosiaalinen media

Jaa julkaisu

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Lue lisää

Muita julkaisuja

Hoitaja tietokoneen ääressä

Työterveyshoitajana Norressa

Norren kaltaisessa innovatiivisessa yhteisössä työskentely on työterveyshoitajalle ainutlaatuinen mahdollisuus. Hoitajana...

Kehitystiimi

Käytetään työaika oikeisiin asioihin

Työterveyshuolto on omalla työurallani ollut aiemmin vain jokin etäinen palvelu,...

Keskustelutilanne

Mitä on lyhytterapia?

Oletko törmännyt tilanteeseen, jolloin työyhteisön jäsenellä on ilmennyt kuormitusta niin,...